



Det klassiske danske frokostbord
Minimum 3 kuverterKlassisk buffet
Her møder du den traditionelle danske frokost.
Karrysild med halvt æg Hønsesalat med champignon Frikadeller med rødkål - (skal lunes) Tartelet med høns i asparges - (skal lunes) Leverpostej med rødbeder - (skal lunes) Brie med solbærsylt og creamy blåskimmel Desserttærte med hindbær og crumble.
Du modtager alt du skal bruge klar til at anrette og lune til en hyggelig stund.
Tilberedningsvejledning medfølger så du har tid til at nyde maden sammen med dine gæster.Husk at tilkøbe brød og smør.
Maden er pakket i kasser til 3 eller 4 personer. Du modtager det antal kasser så det passer til din bestilling.
Vi kan derfor desværre ikke lige nu tilbyde mad til 5 personer. Her skal du vælge evt vælge til 6 perosner.
Indgrediens og allegeneliste:
Karrysild: 50% eddikemodnede SILD i bidder (heraf 73% SILD, salt, eddike), 50% karrydressing (rapsolie, vand, syltede agurker (agurk, vand, eddike, sukker, salt), sukker, løg, ÆGGEBLOMME, karry, fortykningsmidler (E 415, E 412), tørret dild, estragoneddike (eddike, estragonekstrakt), surhedsregulerende midler (E 330, E 296), salt, gurkemeje, konserveringsmidler (E 211, E 202), modificeret stivelse.
Æg:Kogte, pillede ÆG, lage (vand, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmiddel (eddikesyre)).
Hønsesalat: kyllingebryst, vand, rapsolie, pasteuriserede ÆGGEBLOMMER, kartoffelstivelse, eddike, salt, antioksidant E331, E301, basilikum, oregano, citronsaft, stabilisatorer E401, E412, konserveringsmiddel E202, E270
Frikadelle: Grisekød 61% (eu), vand, rasp (HVEDEMEL), HVEDEMEL, salt, stivelse, MÆLKEPULVER, peber, løg, veg. olie (raps)
Rødkål: 73% rødkål, sukker, vand, æblejuicekoncentrat, solbærsaftkoncentrat, eddike, salt.
Tartelet: HVEDEMEL, margarine (palmeolie, vand, rapsolie, salt, emulgatorer (E 471 vegetabilsk, E 475 vegetabilsk), aroma), salt, melbehandlingsmidler (E 300, E 920).
Høns i asparges: Hønsebouillon (salt, maltodextrin, aromaer, gærekstrakt, kyllingepulver (kylling, antioxidant (E392)), kyllingefedt (kyllingfedt, antioxidant (E392)), løgpulver, løgsaftkoncentrat, sukker, krydderi (løg, sort peber, hvidløg), solsikkeolie ), 22,1% asparges (asparges, vand, salt, citronsyre (E330) ), 20% kyllingkød, flødeerstatning (sød KÆRNEMÆLK, vegetabilsk olie (palmekerne, kokosnød, palme, raps), helt hærdet palmekerneolie, modificeret stivelse, emulgatorer (E472b, E435, E433), naturlig aroma, stabilisator (E407), farve (E160a)), smør alternativ (rapsolie, emulgeringsmiddel (E472c) aroma, farve (E160a) ), fortykningsmiddel (E472e, E412, E1422, E415, E170 ), salt, sort peber.
Leverpostej: Svinelever 30% (eu), spæk, suppe, HVEDEMEL, ærteprotein, salt, stivelse, løgpulver, sukker, krydderier, stabilisator ﴾E451i﴿, surhedsregulator (E262, E325)
Rødbede: Rødbede, vand, sukker, eddike.
Bacon: Grisebryst, surhedsregulerende middel (E325), salt, sukker, stabilisatorer (E450, E451), glukose, grisekødsprotein, antioxidant (E316), maltodextrin, røgaroma, konserveringsmiddel (E250).
Brie: MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur
Solbærsylt: 45% solbær, sukker, vand, geleringsmiddel (E440), konserveringsmiddel (E202). Fremstillet af 45 g frugt pr. 100 g
Blåskimmelost: Pasteuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), blåskimmelkultur, modningkultur.
Tærte med hindbær: HVEDEMEL, hindbær (22%), sukker, smør (MÆLK), ÆG, vegetabilske olier (raps, palme), kartoffelstivelse, MANDLER, modificeret stivelse , ÆGGEBLOMME, HVEDESTIVELSE, emulgatorer fra vegetabilske kilder (mono og diglycerider af fedtsyrer, mono‐ og dipropylenglycolestere af spisefedtsyrer, mælkesyreestere af mono‐ og diglycerider af fedtsyrer), citron, naturligt aroma (vanilje), tørret glukosesirup, stabilisator (sorbitol), MÆLKEPROTEIN, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, LAKTOSE, dextrose, fortykningsmiddel (guargummi), salt tilsat jod (salt, kaliumjodat), antioxidant (ascorbinsyre). Kan indeholde spor af: soja, andre nødder.
Creme fraise: FLØDE 18% fedt, MÆLKESYREKULTUR, homogeniseret, pasteuriseret.
Karse: Karse
Cherrytomat: Cherrytomat